Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis Theme

1-677-124-44227

184 MAIN COLLINS STREET WEST VICTORIA 8007

Etiam ultricies nisi vel augue. Curabitur ullamcorper ultricies
 

Novinky

hurá do telocvične

Otvorenie telocviční v rámci uvoľňovania opatrení v 4. fáze

Dobrý deň

Ďakujeme, že ste vydržali túto náročnú situáciu a ostali ste nám verní aj v týchto ťažkých časoch.

Nakoľko sa situácia vyvinula tak, že môžeme otvoriť naše telocvične za prísnych hygienických podmienok, tak by sme vás chceli informovať o ďalšom postupe a zásadách pri návšteve našich telocviční deťmi z vrcholovej gymnastiky, deťmi v kurzoch a cvičenia rodičia s deťmi.

Zatiaľ nie je dovolené zúčastňovať sa tréningov verejnosti.

Vrcholová gymnastika môže začať najskôr s tréningovým procesom podľa pokynov zodpovedných trénerov za každú tréningovú skupinu od stredy 20. 5. 2020.

Kurzy gymnastiky pre deti začnú:

  • v Petržalke je zatiaľ  ZATVORENÉ
  • v Rači vo štvrtok 21. 05. 2020 od 15:30 hod.

Počas tréningov budú prísne dodržiavané všetky hygienické opatrenia. Zodpovedný tréner za každú tréningovú skupinu si pred vchodom do budovy vyzdvihne svoju tréningovú skupinu a dohliadne na to, aby každý športovec mal rúško a pri vstupe do budovy si vydezinfikoval ruky. Cvičenec sa bude musieť pred každým tréningom preukázať čestným prehlásením rodiča, že dieťa neprejavuje príznaky akútneho ochorenia  (nájdete v prílohe). Až potom bude umožnený vstup do budovy a následne do gymnastickej telocvični.

Športovci a tréneri musia prísť v predpísaných športových úboroch, vstup do šatní je zakázaný. Sprchovanie po tréningu bude do odvolania zakázané. Na toaletách bude zabezpečené všetko potrebné pre dôkladnú hygienu (dezinfekcia, mydlo, jednorazové utierky, …). Toalety budú využívať športovci a tréneri len v najnutnejších prípadoch, do odvolania. Každý športovec i tréner si prinesie fľašku s vodou, aby sa minimalizoval vstup na toalety.

Po každom tréningu zodpovedný tréner odvedie svoju skupinu pred vchod športovej haly, kde si ich budú môcť rodičia vyzdvihnúť. Apelujeme na rodičov aby v prípade, že chodia po deti na tréning, boli presní, nakoľko deti budú na nich čakať pred budovou bez dozoru.  Po každom tréningovom dni prebehne dezinfekcia všetkých priestorov “ionizátorom” alebo dezinfekčnými prostriedkami. Poverení ľudia budú neustále kontrolovať, dopĺňať a dezinfikovať všetko potrebné podľa predpísaných pravidiel.

Vstup rodičom do priestorov športovej haly je prísne  zakázaný.

V prípade, že u dieťaťa je podozrenie alebo potvrdené ochorenie na COVID_19,zakonný zástupca  bezodkladne o tejto situácii informuje príslušného trénera svojho dieťaťa.  Povinnosťou zákonného zástupcu je aj bezodkladne nahlásenie karantény, ak bola dieťaťu nariadená lekárom všeobecnej zdravotnej starostlivosti pre deti a dorast alebo miestnym príslušným regionálnym hygienikom. Za týchto podmienok nie je dieťaťu umožnené zúčastňovať sa tréningového procesu.

 

Prehlásenie zákonného zástupcu o zdravotnom stave dieťaťa

Zdieľať

"rodičia s deťmi" od marca 2024

darujte nám 2 alebo 3%

   Tábor registrácia